november 22. ., 2

A néha szemerkélő esőt leszámítva - és látva a hétfői esőt - valószínűleg kifogtuk az év utolsó őszi hétvégéjét. Egyre jobb ez a Boróka!!!

november 22. ., 2

Az év utolsó nagy versenye 300-nál több indulóval, nemzetközi mezőnnyel népesítette be a sokak kedvenc borókását...

szeptember 11. ., 2

Augusztus első napjaiban Csehországban jártam egy öt napos tájfutó versenyen, amiből majdnem úszóverseny lett, annyi eső esett.

augusztus 29 ., 2

A hétvége második napján Kecskeméten gyültek össze az alföldi tájfutók, és kellemes, bár hűvös napsütésben küzdöttek meg a Kecskemét Kupáért.

augusztus 28 ., 2

A hétvége első napján Hódmezővásárhelyen csaptak össze a tájfutók a DAR 2010 versenyen.

július 13 ., 2

Folytatódtak a sivatagi versenyek, most a Kunfehértó melletti Zsivány-domb adott otthont a Kunfehértó Kupa 2010 versenynek.

június 13 ., 2

A hétvége másik verssenyére is maradt a rekkenő hőség, bár a rajt előtti percekben eső is volt, a Váltó OB indulói a tegnapi meleghez és terephez hasonló körülmények között teljesítették a kírót távokat. A kalocsai lányok ( N18) a dobogó harmadik fokát kaparintották meg.

június 12 ., 2

Embert próbáló hőség - ez várta ma a tázlári homokdombokon rendezett KOB 2010 versenyzőit.

A verseny képei...

!!! Az eredményhírdetés képei.!!!..

június 05 ., 2

A hosszú esős napok után végre kisütött a nap, hirtelen megjött a nyár. A dél-alföldi régió tájfutói egy regionális középtávú és váltóversennyel köszöntötték a jó időt, Kistelek és Csengele közötti erdős-ligetes területen rendeztek tájfutóversenyt, mintegy előkészületi versenyként a hétvégi OB-ra.

május 16 ., 2

A Mátra északi oldalában, a Szuha környéki erdőkben rendezték az idei Tájfutó Diákolimpia versenyszámait. Azaz csak rendezték volna, mert a második napi normáltávot az esőzések miatt elhalasztották, de az első napi vátó nagy része is már szakadó esőben fututt le, nem igazán versenyezni való időben. Eredményhirdetés is csak a szombati első szám, a rövidtáv után volt, itt készült ez a néhány kép...

május 02 ., 2

Április 24-én Kunfehértó mellett, a Zsivány-domb körüli még megmaradt erdőben volt a verseny.

március 29 ., 2

Március 21-én rendeztük Ágasegyházán a Tavasz Kupa tájfutó versenyt.

március 14 ., 2

A verseny második napja még egy picivel kellemesebb időt hozott a tegnapinál, azonban ma voltak a hosszabb pályák, így nem mindenki élvezte a kellemes meleg napsütést...

március 13 ., 2

Gyönyörű, igazi tavasz volt a Lipica Open első napja, 16-17 fokot is lehetett mérni.

március 06 ., 2

Bátaapátiban rendeztük a 2010-es Télűző Kupát és a Baranya megyei Hosszútávú Bajnokságot. A télűzéshez illően napsütéses időben zajlott a verseny, csak a hőmérő nem akarta még a tavaszt mutatni :)

február 28 ., 2

A tavasz még nem jött el, de a Tavaszi Boróka Kupa idény-nyitó tájfutóverseny igen, kezdetét vette a 2010-es tájfutó idény. Szombaton esős, vasárnap borult idő köszöntött a versenyzőkre, de a 264 fős mezőny jelezte, sokan várták már a nyitányt. A hűvös idő ellenére sokan tették próbára eltévedési képességüket a borókásban.

 

Ennek a lapnak Ön a . látogatója.