november 23., 2007

 

Egy hideg, szeles vasárnap volt ez a mai, de sütött a nap, és nem volt sem eső, sem hó. Ha nem fújt volna a szél tegnap is, ma is, egészen kiváló idő lett volna.

november 22., 2007

 

Kezdetét vette a Juniper Open 2008 őszi versenye. Az első nap krónikája képekben...

október 19., 2007

 

A Kalocsai SE tájfutói ezt a hétvégét a Novi Sad-tól délre fekvő Fruska Gora nevű hegyvidéken töltötték egy szerb versenyen, melynek érdekessége az is volt, hogy a verseny térképét magyar tájfutók készítették...Szereztünk egy összetett 1. helyet, és a második napi versenyen még egy 2. helyet.

szeptember 28., 2007

 

Szeptember 27-28-án rendezte meg a Kalocsai SE Tájfutó Szakosztálya a Kaskantyú melletti erdőkben, borókásban a IX. Kalocsa Kupa futamait. Nehéz pályák, küzdelmek adták meg a verseny ízét, zamatát, és még az időjárás is kegyeibe fogadta a résztvevőket, vasárnapra kisütött a nap.

szeptember 20., 2007

 

A borongós, hűvös idő sem vette el a kedvét annak a több száz gyereknek és felnőttnek, amatörnek és sportolónak, anyukáknak és apukáknak, akik a Paprika Napok keretében immár hagyományosnak nevezhető Paprika Futáson az életkorhoz mért három kategória valamelyikében elindult. Az öldöklő közdelemről szolgáljék tanulságul néhány kép...

szeptember 13., 2007

 

A XXIX. Nemzetközi Szüreti Karnevál nyitó napján rendezték meg a XVIII. Nemzetközi Halasi Szüreti Utcai Futóversenyt, ahol kicsik és nagyok, fiatalok és néhány évvel idősebbek róták a város utcáin a kilómétereket, majd örültek az elért eredménynek a karneváli forgatagban.

szeptember 7., 2007

 

Tápiószentmártonon volt a hétvége másik nagy versenye, az Országos Csapatbajnokság. Rekordokat döntő hőség és nehéz pályák keserítették a tájfutók életét...

szeptember 6., 2007

 

Szolnok város adott otthont az idei Rövidtávú Országos Bajnokságnak.

augusztus 30., 2007

 

Sándorfalva térségében rendezték a Dél-alföldi Nyílt Rövidtávú Bajnokság és Vásárhely Kupa megnevezésű tájékozódási futó versenyt, ahol remek időben szépszámú induló mérte össze tudását a minnél jobb helyezések eléréséért. A két futam közti szünetben rendezett tájfoci meccset 4:2 -es eredménnyel Bács-kiskun csapata nyerte Csongrád csapata ellen !

augusztus 17., 2007

 

Nem csak repülős nap volt ma Kecskeméten, hanem egy jó kis tájfutó verseny is. Persze lehet, hogy fordítva volt, és a repülők egészítették ki a mai versenyt...

augusztus 10., 2007

 

És vasárnap lett, és váltó...

augusztus 9., 2007

 

Kunfehértó környéke már sok tájfutó versenynek adott otthont, itt a legfrissebb, a Kunfehértó Kupa 2008 tájfutó verseny. Szombaton az egyéni futamok kerültek lebonyolításra, vasárnap a váltó következik.

július 27., 2007

 

A rossz idő ellenére egy jó hangulatú edzőtáborozáson van túl a Kalocsai SE tájfutó csapata.

június 07., 2007

 

Sütött a nap, szakadt az eső - minden féle időjárási viszonyok közepette került megrendezésre Ágasegyháza térségében a Dél-Alföldi Regionális Középtávú és Váltó Bajnokság.

június 01., 2007

 

Az elmúlt hétvégén rendezték a 2008-as Tájfutó Diákolimpia versenyszámait Salgótarján környékén. Kisérő verseny a Salgó Kupa volt.

május 18., 2007

Mecsek Kupa 2008 - 2. nap

 

A második nap az egyéni versenyeké volt...

május 18., 2007

Mecsek Kupa 2008 - 1. nap

 

A hétvégén került megrendezéste a XLIX. Mecsek Kupa és az Országos egyetemi-főiskolai tájékozódási futó bajnokság, melynek első napján a váltók kerültek megrendezsre.

április 27., 2007

 

Sándorfalva és Ópusztaszer között került megrendezésre az idei Dél-alföldi Regionális Diákolimpia, és kísérő versenye, a Maccabi Kupa.

március 15., 2007

 

Napsütéses, igazi tavaszi időben került megrendezésre a Kalocsai SE idei Tavasz Kupa versenye Ágasegyházán.

 

március 13., 2007

 

Szlovénia minden évben kora tavasszal várja a tájfutás barátait egy izgalmas versennyel, a Lipica Open versennyel. Idén is 14 ország több száz versenyzője randevúzott az olasz határ mentén fekvő karsztvidéken.

március 03., 2007

 

Megkezdődött a 2008-as tájfutó szezon a Bócsa térségében rendezett Boróka Kupa 2008 Tavasz elnevezésü évadnyitó versennyel.

január 13., 2007

 

A december eleje óta régen érzett napsütés ma újra meséssé varázsolta a hófödte tájat...

 

 

Ennek a lapnak Ön a . látogatója.